Advertisement

Gökhan Töre Beşiktaş : Beşiktaş'ta Gökhan Töre sürprizi! 2 yıl sonra / Süper lig takımlarından beşiktaş'ta forma giymektedir.

Gökhan Töre Beşiktaş : Beşiktaş'ta Gökhan Töre sürprizi! 2 yıl sonra / Süper lig takımlarından beşiktaş'ta forma giymektedir.. Ajansspor'a konuşan btc turk yeni malatyaspor başkanı adil gevrek, gökhan töre'nin transferiyle ilgili beşiktaş ile görüştük. Beşiktaş'ta gökhan töre yuvaya dönüyor. Beşiktaş, rubin kazan'dan 2013'te önce kiralık olarak renklerine bağladığı töre'nin bonservisini bir sezon sonra 4.5 milyon euro'ya almıştı. Yeni malatyaspor ile 1 yıllık daha sözleşmesi bulunan gökhan töre, en kısa sürede bonservisini alacak ve beşiktaş'a transfer olacak. Beşiktaş'ta gökhan töre düğümü çözüldü ve oyuncu yeniden siyah beyazlılara döndü.

.sözleşmesini fesheden gökhan töre, geçmişte formasını terlettiği beşiktaş'a 1 yıl aradan sonra yine transfer oldu. Beşiktaş'ta gökhan töre yuvaya dönüyor. Töre'nin açıklamasından en dikkat çeken sözler şöyle Süper lig takımlarından beşiktaş'ta forma giymektedir. Gökhan töre halen antrenmanlara çıkmıyor.

Gökhan Töre - Vikipedi
Gökhan Töre - Vikipedi from upload.wikimedia.org
Beşiktaş, gökhan töre'yi 1 yılı opsiyonlu, 2 yıllığına renklerine bağladı. Beşiktaş futbol yatırımları a.ş., futbolcu gökhan töre ve kulübüyle anlaşmaya varıldığını kap'a bildirdi. Süper lig takımlarından beşiktaş'ta forma giymektedir. Yeni malatyaspor ile sözleşmesini fesheden gökhan töre, beşiktaş'a transfer oluyor. Beşiktaş, gökhan töre'yi 1 yılı opsiyonlu, 2 yıllığına renklerine bağladı. Köln, almanya) kanat mevkisinde forma giyen almanya'da yetişmiş türk millî futbolcudur. Gökhan töre'nin beşiktaş'ta yaptığı bu gol sevinci büyük ilgi çekmişti. Yeni malatyaspor, gökhan töre'nin sözleşmesinin karşılıklı fesh edildiğini duyurdu.

Beşiktaş'ta gökhan töre yuvaya dönüyor.

Gökhan töre, geçen sezon yeni malatyaspor formasıyla toplam 26 maça çıkıp 1 gol attı ve 3 asist yaptı. Beşiktaş, bugün sosyal medya üzerinden fikret orman'a tepki gösteren gökhan töre hakkında disiplin soruşturması başlattı. Bonservisini alır almaz beşiktaş ile menajeri aracılığıyla görüşmelere başlayan gökhan töre'nin isteği siyah beyazlıları şok etti. Yeni malatyaspor, gökhan töre'nin sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedildiğini duyurdu. Beşiktaş, gökhan töre'yi 1 yılı opsiyonlu, 2 yıllığına renklerine bağladı. Beşiktaş, futbolcu gökhan töre ile 1 yılı opsiyonlu 2 yıllık anlaşmaya vardı. Beşiktaş taraftarı sergen yalçın'ın istediği gökhan töre'ye onay verdi… sergen yalçın'ın gökhan töre'yi gelecek sezon beşiktaş'a çağırması üzerine malatyaspor kolları sıvadı… Beşiktaş yönetimi, bugün yapılan görüşmeler sonrası bir transferi daha bitirdi. 28 temmuz 2020, salı 00:00 son güncelleme: Töre'nin açıklamasından en dikkat çeken sözler şöyle Köln, almanya) kanat mevkisinde forma giyen almanya'da yetişmiş türk millî futbolcudur. .sözleşmesini fesheden gökhan töre, geçmişte formasını terlettiği beşiktaş'a 1 yıl aradan sonra yine transfer oldu. İmzanın sağlık kontrollerinin ardından atılması bekleniyor.

.sözleşmesini fesheden gökhan töre, geçmişte formasını terlettiği beşiktaş'a 1 yıl aradan sonra yine transfer oldu. Transfer çalışmalarını sürdüren ve eksiklerini tamamlamaya çalışan beşiktaş, yeni malatyaspor ile sözleşmesini fesheden gökhan töre'yi 1 yılı opsiyonlu, 2 yıllığına renklerine bağladı. Süper lig şampiyonluğunda pay sahibi olan gökhan töre'ye 'yuvana hoş geldin' der, başarılar dileriz. denildi. Ajansspor'a konuşan btc turk yeni malatyaspor başkanı adil gevrek, gökhan töre'nin transferiyle ilgili beşiktaş ile görüştük. Yeni malatyaspor, gökhan töre'nin sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedildiğini duyurdu.

Gökhan Töre Beşiktaş'ta - Malatya Tarafsız
Gökhan Töre Beşiktaş'ta - Malatya Tarafsız from www.malatyatarafsiz.com
Yeni malatyaspor ile sözleşmesini fesheden gökhan töre, beşiktaş'a transfer oluyor. Beşiktaş, gökhan töre'yi 1 yılı opsiyonlu, 2 yıllığına renklerine bağladı. Son olarak montero'yu transer eden beşiktaş, bir oyuncuyu daha kadrosuna kattı. Şirketten kamuyu aydınlatma platformu'na gönderilen açıklamalar şöyledir Gökhan töre, beşiktaş'tan ilk sene 4.5 milyon tl garanti maaş ve 100 bin tl maç başı ücret alacak. 28 temmuz 2020, salı 00:00 son güncelleme: Töre'nin açıklamasından en dikkat çeken sözler şöyle Deneyimli oyuncunun önümüzdeki günlerde beşiktaş ile sözleşme imzalaması bekleniyor.

Gökhan töre, beşiktaş'tan ilk sene 4.5 milyon tl garanti maaş ve 100 bin tl maç başı ücret alacak.

Gökhan töre'nin beşiktaş'ta yaptığı bu gol sevinci büyük ilgi çekmişti. Transfer çalışmalarını sürdüren ve eksiklerini tamamlamaya çalışan beşiktaş, yeni malatyaspor ile sözleşmesini fesheden gökhan töre'yi 1 yılı opsiyonlu, 2 yıllığına renklerine bağladı. Beşiktaş taraftarı sergen yalçın'ın istediği gökhan töre'ye onay verdi… sergen yalçın'ın gökhan töre'yi gelecek sezon beşiktaş'a çağırması üzerine malatyaspor kolları sıvadı… .sözleşmesini fesheden gökhan töre, geçmişte formasını terlettiği beşiktaş'a 1 yıl aradan sonra yine transfer oldu. Süper lig takımlarından beşiktaş'ta forma giymektedir. Deneyimli oyuncunun önümüzdeki günlerde beşiktaş ile sözleşme imzalaması bekleniyor. Beşiktaş yönetimi, bugün yapılan görüşmeler sonrası bir transferi daha bitirdi. Beşiktaş, bugün sosyal medya üzerinden fikret orman'a tepki gösteren gökhan töre hakkında disiplin soruşturması başlattı. 28 temmuz 2020, salı 00:00 son güncelleme: Beşiktaş, rubin kazan'dan 2013'te önce kiralık olarak renklerine bağladığı töre'nin bonservisini bir sezon sonra 4.5 milyon euro'ya almıştı. Süper lig şampiyonluğunda pay sahibi olan gökhan töre'ye 'yuvana hoş geldin' der, başarılar dileriz. denildi. Ajansspor'a konuşan btc turk yeni malatyaspor başkanı adil gevrek, gökhan töre'nin transferiyle ilgili beşiktaş ile görüştük. Sürdüren beşiktaş, haftalar önce anlaşma sağladığı eski futbolcusu gökhan töre'yi yeniden renklerine bağlıyor.

Bonservisini alır almaz beşiktaş ile menajeri aracılığıyla görüşmelere başlayan gökhan töre'nin isteği siyah beyazlıları şok etti. Süper lig takımlarından beşiktaş'ta forma giymektedir. Yeni malatyaspor, gökhan töre'nin sözleşmesinin karşılıklı fesh edildiğini duyurdu. Süper lig şampiyonluğunda pay sahibi olan gökhan töre'ye 'yuvana hoş geldin' der, başarılar dileriz. denildi. Gökhan töre'nin beşiktaş'ta yaptığı bu gol sevinci büyük ilgi çekmişti.

Gökhan Töre Beşiktaş'a dönüyor - Spor Haberleri ...
Gökhan Töre Beşiktaş'a dönüyor - Spor Haberleri ... from images.bursadabugun.com
Yeni malatyaspor, gökhan töre'nin sözleşmesinin karşılıklı fesh edildiğini duyurdu. Deneyimli oyuncunun önümüzdeki günlerde beşiktaş ile sözleşme imzalaması bekleniyor. Yuvama döndüğüm için çok mutluyum. Köln, almanya) kanat mevkisinde forma giyen almanya'da yetişmiş türk millî futbolcudur. Beşiktaş futbol yatırımları a.ş., futbolcu gökhan töre ve kulübüyle anlaşmaya varıldığını kap'a bildirdi. .sözleşmesini fesheden gökhan töre, geçmişte formasını terlettiği beşiktaş'a 1 yıl aradan sonra yine transfer oldu. Beşiktaş, futbolcu gökhan töre ile 1 yılı opsiyonlu 2 yıllık anlaşmaya vardı. Şirketten kamuyu aydınlatma platformu'na gönderilen açıklamalar şöyledir

Yıldız oyuncu ile 1+1 yıllık sözleşme imzalandı.

Beşiktaş, bugün sosyal medya üzerinden fikret orman'a tepki gösteren gökhan töre hakkında disiplin soruşturması başlattı. Beşiktaş, eski futbolcusu gökhan töre ile yapılan görüşmenin ardından oyuncu ile 1+1 yıllık anlaşmaya vardı. Beşiktaş, gökhan töre'yi 1 yılı opsiyonlu, 2 yıllığına renklerine bağladı. 28 temmuz 2020, salı 00:00 son güncelleme: Beşiktaş'ta gökhan töre yuvaya dönüyor. Süper lig şampiyonluğunda pay sahibi olan gökhan töre'ye 'yuvana hoş geldin' der, başarılar dileriz. denildi. Beşiktaş futbol yatırımları a.ş., futbolcu gökhan töre ve kulübüyle anlaşmaya varıldığını kap'a bildirdi. İmzanın sağlık kontrollerinin ardından atılması bekleniyor. Süper lig takımlarından beşiktaş'ta forma giymektedir. Köln, almanya) kanat mevkisinde forma giyen almanya'da yetişmiş türk millî futbolcudur. Yeni malatyaspor ile sözleşmesini fesheden gökhan töre, beşiktaş'a transfer oluyor. Yeni malatyaspor, gökhan töre'nin sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedildiğini duyurdu. Beşiktaş kulübü, yeni malatyaspor'la sözleşmesini fesheden eski oyuncusu gökhan töre'yi kadrosuna kadrosuna kattı.

sözleşmesini fesheden gökhan töre, geçmişte formasını terlettiği beşiktaş'a 1 yıl aradan sonra yine transfer oldu gökhan töre. Beşiktaş kulübü ise gökhan töre'nin bu isteğine olumsuz cevap verdi.

Posting Komentar

0 Komentar